noel1Ik ben Noël Mullers, geboren in Mestreech, 43 jaar, getrouwd met Wilma en vader van Ralf (11) en Maureen (13).

Van jongs af aan zit ik al in de muziek.
Pianolessen thuis van mijn grote vriend Ed Klein Goldewijk, pianist van het kinderkoor in Daalhof, pianist/dirigent jongerenkoor Salvation in Daalhof, pianist bij popkoor Chapeau Maastricht, 2e dirigent bij Wieker Eindrach.


Een logische stap was de opleiding Schoolmuziek aan het Conservatorium te Maastricht. Na de opleiding heb ik 9 jaar gewerkt als vakleerkracht muziek op diverse basisscholen in Maastricht. In 1999 heb ik de avondpabo in Roermond gevolgd en sinds 2002 sta ik als groepsleerkracht voor de klas. Op dit moment is dit op Basisschool De Vlinderboom in Heer, onderdeel van een kindcentrum.
Ook speel ik op dit moment in een band. Een band die op dit moment zoekende is naar een nieuwe naam en die na de zomervakantie er klaar voor is om te gaan optreden. Qua muziek denk aan: Van Morisson, Bruce Springsteen, Gavin DeGraw, Jason Mraz etc.
Naast al deze muzikale activiteiten ben ik ook trainer bij voetbalclub RKVVL/POLARIS waar ik met veel plezier de jeugd onder mijn hoede heb.

Begin dit jaar kwam echter de vraag of ik weer wilde meewerken aan een nieuw toneelstuk bij Stareleech.
Weer, omdat ik sinds de oprichting van Stareleech betrokken ben geweest bij de eerste twee producties, te weten: “Daan mer de loch in” en “Sjöppen Aos”.
Met veel plezier heb ik toen de muziek geschreven.
Nu, na een jaar of tien, leek het me weer leuk om me te gaan inzetten voor een nieuwe productie, met een nieuwe regisseur. Nieuwe ideeën, nieuwe mensen; een uitdaging.
Na gesprekken met het bestuur, de regisseur en een kennismaking met de groep, denk ik dat alle ingrediënten aanwezig zijn er wederom een spektakelstuk van te maken. De toekomst zal het leren.
Ik wens iedereen alvast heel veel succes met repeteren en voor iedereen die het leest: op de site vindt u de data van het nieuwe stuk; vergeet niet te reserveren!!

Noël Mullers
Musicus Stareleech

Onze website maakt gebruik van cookies om het surfen op de site te vergemakkelijken.
Meer informatie Ok